طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

در ابتدا برنج را به آب جوش اضافه کرده و نمک را اضافه می کنیم.

  

سپس گوشت را داخل قابلمه می ریزیم و فلفل قرمز یا سیاه اضافه می کنیم و زردچوبه اضافه می کنیم.

  

روغن را بلافاصله اضافه می نماییم و پیاز عسلی را اضافه می کنیم باقالی را در ظرف دیگری در آب جوش قرار می دهیم و نمک را اضافه می کنیم.

  

در این  مرحله بعد از اینکه برنج آماده شد آن را آبکش نموده و باقالی را اضافه می نماییم و شوید را نیز اضافه می کنیم.

  

برای درست کردن ته چین کف پلوپز مقداری از باقالی پلو را با ماست مخلوط نموده و زعفران را اضافه می نماییم.

  

بعد از اینکه مخلوط ته چین را کف پلوپز گذاشتیم برنج را اضافه می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم.

  

سپس مجدداً برنج را اضافه می نماییم و در آخر دارچین را اضافه می نماییم.

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ورکاده است