طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

در ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل قابلمه می ریزیم و کمی روغن اضافه می نماییم.

  

 همچنین فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک را اضافه می نماییم.

  

و بعد از کمی تفت دادن سویا سُس را اضافه می نماییم.

  

و بعد از آن قارچ ، پیاز عسلی اضافه می کنیم.

  

دوباره بعد از کمی تفت دادن سیر را اضافه می کنیم.

  

سپس فلف دلمه را اضافه نموده و مجدداً تفت می دهیم.

  

بعد از اینکه مواد آماده شد آن را داخل خمیر یوفکا ریخته و به صورت لوله ای در می آوریم و در ماهیتابه سرخ می کنیم.

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ورکاده است