طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان

برای تهیه ته چین بادمجان در ابتدای کار فیله مرغ را در ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم.

  

 بادمجان را هم در ظرف دیگری سرخ می کنیم.

  

 برنجی که از قبل آبکش کردیم را با ماست مخلوط کرده و ۳ عدد تخم مرغ به آن اضافه می کنیم.

  

همچنین در مرحله بعد زعفران را اضافه می نماییم و هم می زنیم.

  

چند تا از بادجان های سرخ شده را کف ماهیتابه گزاشته و مواد ته چین را روی آن ریخته روی آن  را تنظیم می کنیم.

  

مقداری از فیله های مرغ سرخ شده را روی آن چیده و مجدداً بادمجان گذاشته ، زرشک اضافه کرده و دوباره بادمجان قرار می دهیم سپس می پزیم تا آماده سرو شود .

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ورکاده است