طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

در ابتدا گوشت بوقلمون را با مقداری پیاز ورز می دهیم.

  

کمی سیر هم اضافه می کنیم سپس سس خردل و کمی پاپریکا و نمک و فلفل مجدداً ورز می دهیم .

  

سپس  روغن زیتون را اضافه می کنیم مایع به دست آمده را نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال می گزاریم تا مواد کاملاً به خورد بوقلمون برود .

  

و بعد گوشت ها را سرخ می کنیم و  گشنیز را کمی خورد می کنیم.

  

 سپس  گوجه های اسلایسی را بین نان قرار داده پنیر فتا روی آن می چینیم و بادمجان های نواری را روی آن می چینیم بعد پنیر چدار را اضافه می کنیم.

  

بوقلمون را داخل نان قرار داده و روی آن جعفری اضافه میکنیم.

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ورکاده است