طرز تهیه پستو مانچیگو

طرز تهیه پستو مانچیگو

ابتداپیاز رو داخل ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم کدو را نیز جداگانه تفت می دهیم.

  

 و بادمجان را هم به همین ترتیب.

  

وقتی که این کار انجام شد مقداری زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه می کنیم .

  

سه حبه سیر ورقه ای را به بادمجان اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

  

فلفل سیاه را به پیاز اضافه می کنیم فلفل دلمه ای و چیلی ساطوری شده را به بادمجان ها اضافه می کنیم.

  

مجدداً نمک و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم. برای خوش مزه تر شدن کدو به آن سرکه بالزامیک رو اضافه می کنیم.

  

گوجه ها را به مخلوطمون اضافه می کنیم و بعد پیاز تفت داده شده را به موادی که آماده کردیم اضافه می کنیم.

  

در مرحله آخر کدو را اضافه می نماییم.

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ورکاده است