بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

آموزش تصویری چیکن رشمی ماسالا هندی

در این شماره از مجله آشپزی ورکاده به سراغ یک کشوری رفتیم که سرشار از فرهنگ ها، فرقه ها و نژاد های گوناگون هستند و نمادی از زندگی مسالمت آمیز در کنار هم را تشکیل می دهند. تنوع گوناگون هندی ها در یک نقطه به وجه اشتراک می رسد آن هم استفاده فراوان از ادویه های متنوع و علاقه به غذا های پر ادویه خصوصا غذا های تند می باشد. پیشنهاد می کنم کسانی که به چنین غذا هایی علاقه دارند به هیچ عنوان این غذا رو از دست ندهند.

برای تهیه یک چیکن رشمی ماسالا خوشمزه به چه موادی احتیاج داریم ؟

  • مرغ خورد شده: ۶۰۰ گرم
  • ماست: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۵۰ گرم
  • پیاز قرمز: ۲ عدد متوسط
  • فلفل سبز تند: ۲الی۳ عدد
  • برگ بو: ۲ عدد
  • سیر رنده شده: ۳ عدد
  • گشنیز ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • چوب دارچین: ۱ الی۲ عدد
  • میخک و هل: ۲الی۳ قاشق
  • زنجبیل رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک: ۱ قاشق چایخوری
  • بادام هندی: ۵۰ گرم
  • ادویه گراماسالا: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه جات : به مقدار لازم

برای تهیه یک چیکن رشمی ماسالا خوشمزه چه کار باید کرد؟

در گام اول آشپزی امروز مرغ را باید مزه دار کنیم. برای این کار ساقه های مرغ را در ظرف مناسب ریخته در ادامه ماست، سیر رنده شده، زنبجیل رنده شده و ادویه جات لازم از جمله نمک،فلفل چینی، پودر زنجبیل و ادویه گراماسالا را به مرغ ها اضافه می کنیم. در نهایت خامه، گشنیز ساطوری شده و فلفل سبز تند را نیز به مخلوطمون اضافه میکنیم. طبق معمول این مواد را حسابی با هم مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت آن را در یخچال استراحت می دهیم. پیاز را به ریزترین حالت ممکن خورد کرده و در قابلمه ای مناسب شروع به تفت دادن آن می کنیم بعد از این که پیاز اصطلاحا سبک شد بادام هندی را اضافه می کنیم و به اندازه کافی اجازه می دهیم بادام هندی حرارت بخورد سپس این مخلوط را در غذا ساز ریخته و میکس می کنیم . در این مرحله به یک پیاله فلزی یا یک فویل نیاز داریم که آن را به حالت نعلبکی در بیاوریم سپس آن را در وسط ظرفی که مخلوط مرغمون قرار گرفته قرار می دهیم و ذغال روشن را داخل آن میگذاریم و سریعا روغن را بر روی آن می ریزیم و درب ظرف را میگذاریم ذغال که خاموش شد درب ظرف را بر می داریم. در اصل به کمک این کار مرغ ها را دودی میکنیم . سپس تابه ای مناسب انتخاب میکنیم یک تکه چوب دارچین داخل آن می اندازیم دو عدد میخک، ۳یا۴ دانه هل و برگ بو را نیز به ظرف اضافه میکنیم. عطر آن که به مشامتون رسید نوبت به اضافه کردن مخلوط پیاز و بادام می رسد در نهایت مرغ های طعم دار شده را اضافه میکنیم و حرارت را کاهش می دهیم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم مواد حرارت بخورند سپس با همان حرارت ملایم آب جوش اضافه کرده و بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم برای پخت نهایی. دقت شود که تقریبا در ۸ دقیقه پایانی پخت دوباره گراماسالا را به غذا اضافه میکنیم. ورکاده برای تزئین این غذا سبزی روکولا را به شما پیشنهاد می دهد. امیدوارم که از این آموزش استفاده لازم را برده باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه