طرز تهیه آبگوشت به سنتی + ویدیو
مواد لازم برای تهیه آبگوشت به
- گوشت گوسفندی: ۲۰۰ گرم
- مخلوط نخود و لوبیا: ۱۲۰ گرم
- پیاز: ۲۵۰ گرم
- زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق غذا خوری
- پودر دارچین: نصف قاشق
- سیر: ۲ عدد
- لیمو عمانی: ۲الی۳ عدد
- دنبه: ۱۰۰ گرم
- به: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه آبگوشت به
یک قابلمه ترجیحا از قابلمه های ورکاده انتخاب میکنیم. ابتدا گوشت را به تکه های کوچکتر تقسیم میکنیم و تفت دادن گوشت را شروع میکنیم. یک مقدار که گوشت تغییر رنگ پیدا کرد پیاز ۴ قاچ را اضافه میکنیم. زرد چوبه را تفت می دهیم و در ادامه نخود لوبیا هایی که از شب قبل خیسانده شده را به غذا اضافه میکنیم حالا وقت آن رسیده که آب جوش را به آن اضافه کنیم و حرارت را کاهش دهیم و درب قابلمه را میگذاریم و اجازه می دهیم پخت تا ۲ ساعت دیگر ادامه پیدا کند. لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ می زنیم و در آب خیس میکنیم تا تلخی لیمو عمانی کامل گرفته شود. یک ساعت که از پخت آبگوشت گذشته بود پیاز ۴ قاچ که اول اضافه کرده بودیم را از ظرف خارج میکنیم. سپس پیاز، سیر و دنبه را برش می زنیم و همه را در پارچ میکسر ریخته و میکس میکنیم. اضافه کردن این ترکیب به آبگوشت علاوه بر این که به شدت بر لعاب آبگوشت تاثیر دارد طعم بینظیری نیز به آبگوشت می دهد. این ترکیب را ۹۰ دقیقه بعد از پخت آبگوشت به غذا اضافه میکنیم. بعد از دو ساعت نمک، فلفل سیاه و زیره را اضافه میکنیم. لیمو عمانی را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس به را به صورت ۴ قاچ یا ۶ قاچ به ظرف خودمون اضافه میکنیم. ورکاده پیشنهاد میکند برای خوش رنگ شدن به را در ظرفی همراه با شکر و زعفرون خیس کنید و مقدار بسیار کمی تفت بدید و سپس به ظرف اضافه کنید. بعد از آن تنها کافیست پودر دارچین را اضافه کرده و پخت را تا ۵ دقیقه دیگر ادامه دهیم تا پخت کامل شود.
نظرات کاربران