بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

علیرضا علی خانی 24 روز پیش
بازدید 174 بدون دیدگاه

طرز تهیه اشکنه سنتی + ویدیو

اشکنه خورش های نان است بس با مزه و زود پزند. این نقل قول نادر میرزا علاوه بر این که نشان داد این شماره از مجله آشپزی ورکاده به سراغ چه غذایی رفتیم همچنین نشان می دهد که ما ایرانی ها از دیرباز علاقه وافری به این غذا داشتیم که این روز ها در سر سفره هامون کمرنگ شده است. اشکنه در خراسان برای اولین بار پخته شد و کم کم به کل ایران نفوذ کرد و هر نقطه از کشور چیزی از آن کاست و چیزی به آن اضافه کرد به همین دلیل دستور های پخت زیادی برای اشکنه موجود می باشد. به کمک آقای رنجبر یکی از خوشمزه ترین این دستور ها را با هم یاد خواهیم گرفت.

مواد لازم برای تهیه اشکنه

  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • آرد: ۵تا۷ قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز :۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲الی۳ عدد
  • زردچوبه: مقداری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه

در گام اول آشپزی خود پیاز را خورد میکنیم. پیاز را نگینی برش می زنیم و در قابلمه ای مناسب می ریزیم و به کمک روغن شروع به تفت دادن میکنیم. در همین فاصله سیب زمینی ها را به طور نگینی برش می زنیم . پیاز که تغییر رنگ داد زردچوبه را اضافه میکنیم سپس نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم. سیب زمینی را اضافه میکنیم و کمی که از پخت آن گذشت آرد را اضافه میکنیم پس از کمی مخلوط کردن آب را اضافه میکنیم و حرارت را کاهش می دهیم و اجازه می دهیم پخت ادامه پیدا کند.  ۷،۸ دقیقه مانده به این که سیب زمینی به طور کامل بپزد شنبلیله را اضافه میکنیم. در دقایق پایانی پخت در تابه ای جداگانه مقداری روغن می ریزیم و نعنا را اضافه میکنیم و هم می زنیم. در اواخر پخت  تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و درب را میگذاریم حدودا ۳تا۵ دقیقه زمان لازم هست تا پخت غذا کامل شود. ورکاده برای گارنیش کار استفاده از نعنا داغ را پیشنهاد میکند.

 

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه