بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

طرز تهیه بورانی رستورانی + ویدیو

یک کلبه زیبای چوبی در جنگل های نور استان مازندران را تصور کنید دنبال یک پیش غذای خوشمزه می گردید یا حتی یک میان وعده تا هنر آشپزی خود را برای عزیزانی که در کلبه کنار شما هستند به نمایش بگذارید و در کنار هم از خورن آن لذت ببرید.خوشبختانه شمال کشور سرشار از پیش غذا های خوشمزه محلی می باشد و ما در این شماره از مجله آشپزی ورکاده به سراغ یکی از همین پیش غذا های محلی به نام بورانی بادمجان رفتیم تا با هم طرز پخت صحیح و حرفه ای این پیش غذای خوشمزرو یاد بگیریم. زوج ماست با بادمجان به قدری تکمیل کننده هم هستند که به شدت پیشنهاد میکنیم علاوه بر کلبه جنگلی در منزل خود هم از این ترکیب کم نظیر استفاده فرمایید.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان

  • بادمجان: ۵۰۰ گرم
  • ماست: ۴۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۲الی۳ حبه
  • ترخون خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • ریحون خشک: ۱قاشق غذاخوری
  • زرشک: ۵۰گرم
  • خامه: ۵۰گرم
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

قطعا برای بورانی امروز باید بادمجان ها را کبابی کرد ولی همانطور که در شماره های قبل توضیح داده شده است در ابتدا نیاز است که تلخی بادمجان گرفته شود. برای این کار بادمجان را روی تخته کار قرار داده و با نوک چاقو خط ها یا برش هایی را به صورت طولی بر روی بادمجان ایجاد میکنیم و سپس آن ها را در کاسه آب و نمک خنک قرار می دهیم. بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا تلخی بادمجان به صورت کامل گرفته شود. به کمک یک پارچه حوله ای رطوبت بادمجان ها را کامل گرفته و آن ها را بر روی سینی که کاملا کف آن را چرب کردیم قرار می دهیم و اندکی هم روغن بر روی بادمجان ها ریخته و آن را در فر قرار می دهیم. بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به بادمجان ها زمان میدهیم برای این که کاملا در فر پخته شوند. بعد از پخت بادمجان ها چند ثانیه آن را در آب به صورت غوطه ور قرار دهید و به آرامی پوست بادمجان ها را جدا کنید و به کمک چاقو بادمجان ها را کاملا له کنید. در همان تخته کار گردو ها را نیز به ریز ترین حالت ممکن خرد کنید. گردو خرد شده را با بادمجان له شده مخلوط کنید و این مخلوط را در ظرف مناسب ریخته سیر تازه و پیاز داغ را اضافه می کنیم در ادامه نمک ، فلفل سیاه ، زرشک ، خامه ، ترخون و ریحون خشک اضافه میکنیم و در نهایت ماستی که از شب قبل با ماست ساز خانگی ورکاده آماده شده است را اضافه میکنیم و بعد مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم تا به غلظت مناسب برسد. ورکاده پیشنهاد می کند برای تزئین بورانیمون از پیاز داغ زرشک و گردو استفاده کنید و با یک برگ نعنا به اثر هنری خود خاتمه دهید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه