طرز تهیه ته چین گوشت + ویدیو
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت
- برنج آبکش شده: ۵۰۰ گرم
- خامه: ۱الی۲ قاشق
- گلاب: ۳الی۴ قاشق
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پیاز و زرشک: ۱۰۰ گرم
- ماست: ۵الی۶ قاشق
- زعفران دم کرده: مقداری
- زردچوبه و زیره: به میزان لازم
- هل پودرشده: ۱ قاشق چایخوری
- گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
- دارچین: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ته چین گوشت
آشپزی خود را با تهیه کردن لایه میانی ته چین گوشت شروع میکنیم. برای این کار تابه ای مناسب را روی حرارت قرار می دهیم و روغن به آن اضافه میکنیم و پس از داغ شدن روغن پیاز را اضافه میکنیم و زردچوبه، گوشت چرخ کرده، فلفل سیاه، نمک و دارچین به مواد اضافه میکنیم. بعد از این که رنگ گوشت مقداری تغییر کرد مقدار بسیار کمی آب اضافه میکنیم. به دلیل این که از گوشت چرخکرده استفاده میکنیم نهایتا تا ۵ دقیقه دیگه پخت گوشت کامل می شود. برای مزه دار کردن برنج ته چین اول تخم مرغ را در ظرف میچرخونیم و سپس ماستی که از شب قبل با ماست ساز ورکاده درست کردیم را اضافه میکنیم حدودا یک قاشق خامه و مقداری گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس به سرغ ادویه ها میرویم و هل خرد شده، فلفل سیاه، پودر دارچین و مقداری نمک، زعفران را هم اضافه میکنیم و مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم در ادامه برنج را اضافه میکنیم و کاملا با مواد زعفرانی خود اضافه میکنیم. سریعا مقداری زرشک را در روغن تفت می دهیم. در همین زمان مقداری از برنج طعم دار شده را کف قالب ریخته سپس کمی دانه زیره و در ادامه مقداری از خوراک گوشت خود را که آماده کرده بودیم می ریزیم و در نهایت زرشک هم اضافه میکنیم و در لایه پایانی مجددا برنج طعم دار شده با ماست و زعفران را در لایه پایانی میچینیم. حدودا ۲۰ دقیقه زمان می بره تا ته چین قالبی ما آماده بشه. ورکاده استفاده از گوشت قلقلی و رشته سرخ شده را برای گارنیش کار پیشنهاد می دهد.
نظرات کاربران