بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

طرز تهیه خورش بامیه اصیل جنوبی + پیشنهاد های تکمیلی برای خوشمزه تر شدن آن + ویدیو آموزش مرحله به مرحله

در این شماره از مجله آشپزی ورکاده به جنوب کشور میریم و یک خورش خوشمزه به اسم خورش بامیه  از آنجا برای طبخ انتخاب می کنیم. خورشی که به دلیل طعم فوق العادش و خواص بی نظیر بامیه در سراسر ایران استقبال شده است و تهیه می شود . بامیه در آسیای جنوبی و آمریکا و آفریقا به وفور استفاده می شود خصوصا در کشور هند که جزء یکی از محبوب ترین سبزیجات استفاده شده می باشد.  بامیه سرشار از فیبر هست که به شدت توصیه می شود برای جلوگیری از ابتلا به سرطان روده ، همچنین اگر دچار بی حالی و کسلی هستید بامیه را توصیه میکنیم زیرا این گیاه مملوء از پلی ساکارید می باشد که باعث افزایش ذخیره گلیکوژن در کبد میشود در نتیجه ضعف و کرختی را از شما دور می کند. بریم برای تهیه مواد اولیه و آموزش این غذای خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه :

  • پیاز: ۳۰۰ گرم
  • تمر هندی: ۱۰۰ گرم
  • بامیه: ۴۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
  • جعفری: مقداری
  • نمک،فلفل سیاه و فلفل قرمز: مقداری
  • دارچین: ۲عدد
  • زردچوبه و زعفران: مقداری
  • رب: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خورش بامیه جنوبی :

در گام اول پیاز را خرد میکنیم در فاصله ای که پیاز در حال عسلی شدنه ادامه کار را انجام می دهیم. بامیه ها را  بر روی تخته کار ریخته بخشی از ساقه آن را گرفته، پیاز که طلایی شد گوشت را به قابلمه اضافه میکنم سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میشود بعد یک لیتر آب داغ به غذا اضافه میکنیم از طرفی در تابه ای مناسب مقدار بسیار کمی روغن می ریزیم و بامیه ها رو شروع به تفت دادن می کنیم. دقت کنید تفت دادن را تا جایی ادامه دهیم که پوست بامیه ها از حالت کدری به سبز خوش رنگ تغییر پیدا کند. نوبت به رقیق کردن تمر هندی می رسد برای این کار تمر هندی را در کاسه ای می ریزیم و مقداری آب گرم به آن اضافه میکنیم سپس با پشت چنگال آن را له میکنیم و از یک صافی مناسب مخلوطمون رد میکنیم و از عصاره آن برای خورش خود استفاده میکنیم. پس از گذشت حدودا نیم ساعت از پخت بامیه ها را اضافه میکنیم و کمی حرارت را زیاد کرده و درب قابلمه را می گذاریم و به بامیه ها ۱۰ دقیقه زمان می دهیم برای پخته شدن . در ادامه مقداری فلفل قرمز ، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم  چوب دارچین و رب و عصاره تمر هندی را اضافه میکینم و ۲۰ دقیقه زمان میدهیم برای آماده شدن خورش، در ۵ دقیقه پایانی آماده سازی خورش، زعفران نیز اضافه می کنیم و تا آماده شدن خورش بامیه صبر میکنیم و از طعم بی نظیر آن لذت می بریم.

چند پیشنهاد ورکاده برای ایجاد تفاوت در خورش بامیه  :

  • می توانیم به جای رب از گوجه استفاده کنیم.
  • می توانیم تمر هندی و زعفران را استفاده نکنیم .
  • اگر رژیم غذایی خاصی دارید یا برای سلامتی خود اهمیت بیشتری قائلید می توانید از سینه مرغ بدون استخوان یا با استخوان به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه