طرز تهیه سوپ کدو و زنجبیل
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو و زنجبیل
- پیاز: ۲۰۰ گرم
- لیموترش: ۱ عدد
- خامه: ۸۰ گرم
- نمک و پاپریکا: به میزان لازم
- سیر: ۲الی۳ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زنجبیل: ۲۰الی۳۰ گرم
- کدو: ۴۰۰ گرم
طرز تهیه سوپ کدو و زنجبیل
در گام اول آشپزی امروز خود به سراغ خرد کردن سبزیجات می رویم. در ابتدا پیاز را به صورت ریز برش می زنیم. در تابه ای مناسب روغن می ریزیم و شروع به تفت دادن پیاز میکنیم در این فاصله سیر و یک تکه از زنجبیل را نیز خرد کرده و به صورت همزمان به پیاز تفت داده شدمون اضافه میکنیم. تخم کدو ها را خالی میکنیم و از وسط آن را برش می زنیم و با کارد مناسب پوست را از بافت آن جدا میکنیم سپس آن را به صورت مکعبی برش می زنیم. دقت کنید تفت دادن کدو را تا جایی ادامه می دهیم تا تغییر رنگ را روی سطح برش ببینیم. سپس نمک،پاپریکا اضافه میکنیم و کمی آب به آن اضافه میکنیم. درب ظرف را میگذاریم و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا پخت کامل شود سپس کدو های پخته شده را داخل پارچ میکسر ریخته و شروع به هم زدن میکنیم. پس از میکس کردن موادمون سوپ میکس شده را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت میگذاریم. حدودا یک دوم لیمو را به سوپ اضافه میکنیم. خامه را هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه یک تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مخلوط هر دو رو آروم آروم به سوپ اضافه میکنیم. ورکاده برای گارنیش کار روغن زیتون و خامه را پیشنهاد می دهد.
نظرات کاربران