طرز تهیه مک اند چیز آمریکایی + ویدیو
مواد لازم مک اند جیز
- پاستا: ۶۰۰ گرم
- پنیرچدار قالبی: ۲۰۰الی۲۵۰ گرم
- پودر نان: ۵۰ گرم
- خردل: ۳۰ گرم
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر پنیر پارمسان: ۴۰ گرم
- شیر: ۱۵۰ گرم
- برگ آویشن خشک: تعدادی
- پیاز: ۱ عدد
- سیر تازه: ۲الی۳ حبه
- ادویه: به مقدار لازم
طرز تهیه مک اند چیز
در قدم اول آشپزی یک قابلمه مناسب روی حرارت گذاشته و اقدام به پخت پاستا میکنیم. نمک و روغن زیتون را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس پیاز را به دو قسمت مساوی برش می زنیم و به صورت خلالی برش می زنیم. در تابه ای مناسب پیاز را شروع به تفت دادن میکنیم و پس از پخت ۷،۸ دقیقه ای پیاز آرد را اضافه میکنیم و هم می زنیم. یک مقدار که خامی آرد گرفته شد شیر را اضافه میکنیم و مدام هم می زنیم در همین زمان که سس به غلظت مناسب رسید پخت پاستا به مرحله ای رسیده که باید ان را آبکش کنیم. در همین حین پنیر چدار قالبی را رنده درشت به سس اضافه میکنیم. سپس پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و فلفل قرمز اضافه میکنیم. در حالی که هنوز بخار روی پاستا ها وجود دارد آن ها را به ظرف سس اضافه میکنیم کمی خردل هم به غذا اضافه میکنیم. پاستا آماده شده را داغ به یک ظرف پیرکس انتقال می دهیم. در انتها مقداری پنیر چدار را به صورت رنده ای روی ظرف پاستا می ریزیم و ظرف خود را با دمای ۱۸۰ درجه بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. در ادامه یک روکش خوشمزه از پودر نان درست میکنیم. در تابه ای مناسب روغن میریزم و آویشن خشک و سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم در نهایت نان بیات را نیز اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم در نهایت ورکاده برای گارنیش کار استفاده از همین نان برشته را پیشنهاد میکند.
نظرات کاربران