بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

علیرضا علی خانی 35 روز پیش
بازدید 46 بدون دیدگاه

طرز تهیه کوفته کاری هندی + ویدیو

غذای سنتی هندی مخلوط ادویه ها و طعم دهنده ها است. متفاوت از تنوع فرهنگی و زبانی شبه قاره ، سبک آشپزی در هند از مکانی به مکان دیگر متفاوت است. و هر جای محلی غذاهای منحصر به فرد خود را دارد. برخی ممکن است جالب توجه باشند ، برخی دیگر کمتر ، اما همه آنها رنگارنگ و فریبنده هستند. در این شماره به از مجله آشپزی ورکاده به سراغ یک غذای مشهور و محبوب هندی در ایران به اسم کوفته کاری رفتیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته کاری 

  • پیاز چرخ شده: ۱۵۰ گرم
  • پوره گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز داغ: ۸۰ گرم
  • جعفری تازه: ۴۰ گرم
  • فلفل چیلی سبز: ۲الی۳ عدد
  • سیر: ۲الی۳ عدد
  • زنجبیل تازه: ۱ تکه
  • پودر چیلی: ۱/۵قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و زنجبیل: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته کاری

در قدم اول به سراغ طعم دار کردن گوشت چرخ کرده می رویم. گوشت چرخ کرده را به یک ظرف مناسب انتقال می دهیم. پیاز داغ آماده شده از قبل را اضافه میکنیم مقداری زردچوبه، تخم گشنیز آسیاب شده، مقداری نمک، فلفل خرد شده، سیر خمیر شده و زنجبیل را به مواد خود اضافه میکنیم در آخر برگ گشنیز ساطوری شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. با پشت چاقو و حتی با قسمت تیغه شروع به ضربه زدن به گوشت میکنیم. این کار باعث ایجاد چسبندگی بیشتر در بافت گوشتمون میشه. برای تبدیل کردن گوشت طعم دار شده به توپک های کوچک و جذاب ابتدا دست های خود را به کمک کمی روغن چرب میکنیم و چونه های ۴۰ تا ۵۰ گرمی را جدا میکنیم و به صورت کروی شروع به فرم دادن آن ها میکنیم. تابه ای مناسب را روی حرارت گذاشته مقداری روغن بر روی کف آن می ریزیم و پیاز چرخ شده را بر روی آن ریخته، سپس پوره گوجه فرنگی، رنده شده سیر و زنجبیل، پودر چیلی، مقداری پودر دارچین و ادویه گرام ماسالا را اضافه میکنیم در پایان زرد چوبه را اضافه میکنیم و هم زدن را ادامه می دهیم پس از ۷،۸ دقیقه که پخت سس کامل شد کوفته ها را داخل آن میگذاریم تا کوفته ها حسابی پخته شوند. پس از ۳الی۴ دقیقه که یک طرف کوفته ها تغییر رنگ پیدا کرد آن ها را برمیگردانیم. ورکاده پیشنهاد میکند برای عطر بهتر چیلی سبز و برگ گشنیز تازه را در دقایق آخر پخت به غذا اضافه کنیم.

 
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه