بر روی شماه تماس کلیک کنید

02191008024

علیرضا علی خانی 32 روز پیش
بازدید 36 بدون دیدگاه

ماسالای تخم مرغ + ویدیو

در این شماره از مجله آشپزی ورکاده به سراغ یک غذای بین المللی و احتمالا با اصلیت هندی می رویم. یک غذای پر ادویه و بسیار آسان در پخت. تصور کنید سر ظهر است تنها ماده غذایی موجود شما تخم مرغ است و از املت، نیمرو و تخم مرغ آب پز خسته شدید پیشنهاد میکنم ماسالای تخم مرغ را امتحان کنید. یکی از مزایای بی نظیر ماسالا بهبود گرفتگی بینی و کاهش سرفه می باشد که این روز ها به نظر لازم و ضروری می آید.

مواد لازم برای تهیه ماسالای تخم مرغ

  • تخم مرغ: ۴الی۵ عدد
  • فلفل سبز تند: ۱الی۲ عدد
  • چوب دارچین: ۱الی۲ تکه
  • هل: ۳الی۴ دانه
  • نمک: به میزان لازم
  • زنجبیل تازه: ۲۰ گرم
  • سیر تازه: ۲الی۳ عدد
  • پودر چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر گرام ماسالا: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه: ۳ عدد
  • گشنیز: ۴۰ گرم
  • پیاز: ۲۰۰ گرم
  • ماست: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ماسالای تخم مرغ

در اولین قدم آشپزیمون تخم مرغ ها را در آب نمک، آب پز میکنیم. سپس برای درست کردن پایه خوراکیمون پیاز را ۴ قاچ یا ۶ قاچ برش می زنیم سپس فلفل را برش میزنیم و به کمک روغن زیتون و میکسر یک پوره پیاز و فلفل درست میکنیم. در تابه ای مناسب مقداری هل و دارچن می ریزیم سپس پوره پیاز و فلفل را اضافه میکنیم پس از ۱۰ دقیقه سیر و زنجبیل را به صورت رنده شده اضافه میکنیم در ادامه پودر گرام ماسالا و پودر چیلی را می افزاییم سپس گوجه را خرد کرده سپس به تابمون اضافه میکنیم و در ادامه ماست را اضافه میکنیم در نهایت آب جوش را اضافه میکنیم. سپس پوست تخم مرغ آب پز شده را میکنیم. تخم مرغ ها را از وسط دو نیم میکنیم و از طرف داخل روی سس میگذاریم. در دقایق پایانی گشنیز را به غذا اضافه میکنیم و بنا به پیشنهاد ورکاده با برنج سرو میکنیم .

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه