ماسالای تخم مرغ + ویدیو
در این شماره از مجله آشپزی ورکاده به سراغ یک غذای بین المللی و احتمالا با اصلیت هندی می رویم. یک غذای پر ادویه و بسیار آسان در پخت. تصور کنید سر ظهر است تنها ماده غذایی موجود شما تخم مرغ است و از املت، نیمرو و تخم مرغ آب پز خسته شدید پیشنهاد میکنم ماسالای تخم مرغ را امتحان کنید. یکی از مزایای بی نظیر ماسالا بهبود گرفتگی بینی و کاهش سرفه می باشد که این روز ها به نظر لازم و ضروری می آید.
مواد لازم برای تهیه ماسالای تخم مرغ
- تخم مرغ: ۴الی۵ عدد
- فلفل سبز تند: ۱الی۲ عدد
- چوب دارچین: ۱الی۲ تکه
- هل: ۳الی۴ دانه
- نمک: به میزان لازم
- زنجبیل تازه: ۲۰ گرم
- سیر تازه: ۲الی۳ عدد
- پودر چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر گرام ماسالا: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه: ۳ عدد
- گشنیز: ۴۰ گرم
- پیاز: ۲۰۰ گرم
- ماست: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ماسالای تخم مرغ
در اولین قدم آشپزیمون تخم مرغ ها را در آب نمک، آب پز میکنیم. سپس برای درست کردن پایه خوراکیمون پیاز را ۴ قاچ یا ۶ قاچ برش می زنیم سپس فلفل را برش میزنیم و به کمک روغن زیتون و میکسر یک پوره پیاز و فلفل درست میکنیم. در تابه ای مناسب مقداری هل و دارچن می ریزیم سپس پوره پیاز و فلفل را اضافه میکنیم پس از ۱۰ دقیقه سیر و زنجبیل را به صورت رنده شده اضافه میکنیم در ادامه پودر گرام ماسالا و پودر چیلی را می افزاییم سپس گوجه را خرد کرده سپس به تابمون اضافه میکنیم و در ادامه ماست را اضافه میکنیم در نهایت آب جوش را اضافه میکنیم. سپس پوست تخم مرغ آب پز شده را میکنیم. تخم مرغ ها را از وسط دو نیم میکنیم و از طرف داخل روی سس میگذاریم. در دقایق پایانی گشنیز را به غذا اضافه میکنیم و بنا به پیشنهاد ورکاده با برنج سرو میکنیم .
نظرات کاربران