علی رجبی 312 روز پیش
بازدید 1364 بدون دیدگاه

دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان

 

ته چین یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و شهر شیراز است. این ته چین یک غذای مجلسی است که برای میهمانی ها و جشن ها نیز طبخ می شود.

مواد لازم

برنج: ۱۷۰ الی ۱۸۰ گرم

زعفران و گلاب: به مقدار لازم

زرده تخم مرغ: ۱ یا نصف

پیاز: یک عدد

شکر: ۲۵ گرم

زرشک: ۴۰ گرم

سینه مرغ پخته شده: ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

نمک، فلفل، هل، دارچین: به مقدار لازم

خلال بادام و پسته: ۳۰ الی ۴۰ گرم

ماست چکیده: ۴۰ گرم

بادمجان: ۲ الی ۳ عدد

دستور تهیه

مقداری کره داخل آن بریزید زرشکی را که از قبل یک مقدار آن را خیسانده بودیم را اضافه می کنیم و شروع می کنیم به همزدن و سریعا شکر را اضافه می کنیم زرشکمان آماده می شود و آن را کنار می گذاریم.

ابتدا زرده را به ظرف اضافه می کنیم زرده را هم می زنیم حالا ماست را اضافه می کنیم مقداری نمک، فلفل سیاه، دانه هل خرد شده و خیلی کم هم دارچین اضافه می کنیم کلیه مواد را با کاملا با هم مخلوط کنید حالا نوبت به زعفران می رسه زعفران را هم اضافه کنید آرام آرام آن را هم بزنید به مقدار کافی برنج را اضافه کنید دقت کنید اگر می بینید میزان رطوبت بسیار بالا است دو مرتبه مقداری به آن برنج اضافه می کنید. برویم سراغ بادمجان ها سر گل را بکنید، اضافات را بگیرید حالا پوست بادمجان ها را جداکنید.

بادمجان را اسلایس می کنیم بادمجان ها را در سطح تخته کارتان بچینید حالا مقداری نمک روی سطح اسلایس های بادمجان بریزید.

پیاز را ابتدا به صورت خلالی برش بزنید آن را در آب در حال جوش بریزید مقداری زردچوبه اضافه کنید بگذارید کاملا آنجا رنگش حالت شیشه ای بشود و بعد آن را در روغن کاملا داغ بریزید و اجازه بدهید یک پیاز داغ درجه یک یکدست و خوش رنگ را به شما بدهد به محض اینکه این بلورهای آب روی بادمجان ها شکل گرفت آنها را از آن بگیرید با حوله یا دستمال کاغذی این کار باعث می شود تلخی بادمجان کاملا گرفته شود.

حالا بسیار کمی روغن بریزید و بعد بادمجان ها را در کف آن بچینید.

شروع می کنیم به ریش ریش کردن سینه مرغی که آن را از قبل پختیم یک تابه مناسب انتخاب کنید و مقدار بسیار کمی روغن بریزید مرغی که حدودا ۷۰ تا ۸۰ درصد پخته شده را به تابه اضافه کنید مقداری فلفل سیاه، مقدار بسیار کمی نمک، خیلی کم دارچین و البته دانه هل خرد شده اضافه می شود و شروع می کنیم به همزدن، به مرحله جذاب کار رسیدیم یک تیکه کره را بردارید کاملا تمام سطوح را و دیواره ها را کاملا چرب کنید.

یک مقدار گلاب را اضافه می کنیم به مخلوط برنج آن را هم می زنیم حالا کف قالب را پر می کنیم اول، یک لایه نازک زرشک اضافه می شود حالا پیاز داغ را اضافه می کنم نوبت به بادمجان های حلقه ای سرخ شده می رسد حالا مرغ ها را اضافه می کنیم کمی خلال بادام و کمی هم خلال پسته اضافه می شود شروع کنید لایه پایانی را کاملا صاف کنید تا هم سطح لبه های قالب بشود.

ته چین ما هم آماده شد امیدوارم شما هم این ته چین فوق العاده را درست کنید و از خوردن آن لذت کافی را ببرید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *