علی رجبی 312 روز پیش
بازدید 1360 بدون دیدگاه

دستور پخت کباب چوبی

کباب چوبی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. کباب چوبی با مرغ نوعی فینگر فود خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و جشن ها بسیار شیک است. کباب چوبی به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می شود و غذایی جدید و مدرن است.

 مواد لازم

مرغ بی استخوان: ۴۰۰ گرم
تفاله پیاز: ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
سیخ چوبی: تعداد لازم
برگ جعفری: ۵۰ گرم
فلفل سفید و قرمز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت

در گام اول نیاز به گوشت چرخ کن داریم تا مرغ ها را چرخ کنیم.
برش هایی را به این شکل به صورت طولی ایجاد کنید حالا وقت آن می رسد که مرغ های تکه شده را به وسیله گوشت چرخ کن چرخ کنیم.
در ادامه ادویه ها را اضافه می کنیم فلفل قرمز در ادامه زیره، فلفل سفی، پودر سیر و در انتها پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم یادتان باشد اضافه کردن ادویه ها جدا از ویژگی طعم و مزه و عطر سبب اصطلاحا گرفتن بوی ضخم پروتئین می شود حالا وقت اضافه کردن پودر سوخاری هست بلافاصله زرده تخم مرغ و در ادامه تفاله پیاز، وجود پیاز جدای تاثیر در طعم باعث آب دار تر شدن کباب شما می شود برگ جعفری تازه بایستی به این صورت ریز ریز خرد کنید و به الباقی مواد اضافه کنید حالا وقت آن رسیده کلیه مواد را با پنجه اصطلاحا ورز بدهید نمک را هم تنظیم کنید و ورز دادن را همچنان ادامه بدهید.
بافت پایه کباب ما بایستی به این شکل شود حالا فقط کافیه پایه کباب مان را به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت بدهیم این کار جدا از اینکه خوشمزه تر می کند به استحکام بافت هم خیلی خیلی کمک می کند با مقداری روغن کف هر دو دستتان را چرب کنید با فشار کف هر دو دست اصطلاحا هوا گیری کنید فرم منظمی به آن بدهید.
یکی از نکات مهم این مرحله خیساندن سیخ های چوبی در آب است این کار باعث می شود این کار باعث می شود آب گوشت را جذب خودشان نمی کند سطح کیسه را مقدار بسیار کمی روغن بریزید و اصطلاحا آن را چرب کنید چانه های کباب را روی سطحی که کاملا چرب شده قرار بدهید حالا نوبت به سیخ چوبی می رسد به این صورت آن را از میانه چانه فرم داده شده به صورت استوانه ای رد کنید طرف دیگر کیسه را هم روی سطح کباب به سیخ کشیده شده قرار بدهید با فشار نوک انگشتان دستتان یک استوانه کاملا یکدست و منظم را شکل بدهید.
مقدار بسیار کمی روغن در کف تابه بریزید حالا سیخ های کباب تان را دانه دانه در کف تابه بگذارید دقیقه یکبار سیخ های کباب را در تابه بچرخانید تا پخت یکنواختی را داشته باشد اگر تمایلی به استفاده از روغن ندارید می توانید کباب های به سیخ کشیده شده را روی سینی قرار بدهید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ و نهایتا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
یک ظرف مناسب انتخاب کنید کباب های فوق العاده تان را که آماده کرده اید روی سطح بشقاب بچینید برای تکمیل کارمان از چند تا ترشی فلفل هم استفاده کنید تعدادی گل خوراکی پایان بخش کار امروز ما است . کباب تابه ای یا کباب چوبی ما امروز آماده شد دستورالعمل فوق العاده خوشمزه که از نظر ظاهری هم می تواند کاملا برای شما در منزل متفاوت باشد که بنا به سلیقه خودتان می توانید از انواع و اقسام ادویه ها هم در داخل این دستور استفاده کنید و میزان آن را تغییر بدهید.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *