دستور پخت کیک هویج
این کیک سنتی محبوب بچه ها و بزرگسالان است بویژه زمانی که روی میز مهمانی چای کودکان، قرار داده می شود.
جدول ارزش غذایی
کالری ۲۹۴
کربوهیدرات ۴۰گرم
چربی ۱۵ گرم
پروتئین ۳ گرم
قند ۳۲ گرم
چربی اشباع شده ۵ گرم
زمان آماده سازی این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت این کیک ۲۵ دقیقه است.
این کیک به تعداد ۱۲ تکه است.
مواد لازم و ترکیبات
کره:کره آب شده برای چرب کردن قالب ۲ قاشق غذاخوری
آرد بکینگ پودردار: ۱۲۵ گرم
نمک: کمی
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
شکرقهوه ای نرم: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
روغن آفتابگردان: ۱۰۰ میلی لیتر
هویج پوست کنده و ریز رنده شده: ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل: ۲۵ گرم
گردو خرد شده: ۲۵ گرم
تکه های گردو: برای تزیین
مواد لازم برای تهیه رویه کیک:
کره نرم شده: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر نرم پرچرب: ۵۰ گرم
پودر قند الک شده: ۲۲۵ گرم
آبلیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱ یک قالب کیک چهار گوش به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲ آرد، نمک و پودردارچین را درون کاسه ای بزرگ الک کرده و به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها و روغن را به مخلوط مواد خشک افزوده و هم بزنید.
۳ هویج رنده شده، پودر نارگیل و گردو خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
۴ مایه آماده شده را درون قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سفتی آن را با لمس کردن متوجه شوید. بگذارید کیک هویج کمی در قالب خنک شود.
۵ در همین فاصله، رویه کیک را درست کنید. در یک کاسه، کره، پنیر نرم پرچرب، پودر قند و آبلیمو با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا حالت پفی پیدا کند و به شکل کرم در بیاید.
۶ کیک را از قالب بیرون آورده و به ۱۲ تکه مستطیلی برش بزنید. مایه رویه ی کیک را روی سطح ان پخش کنید و با تکه های گردو، تزیین نمایید.
توصیه سرآشپز
برای اینکه کیک کمی نرم تر و مرطوب بشود، یک موز له شده را جایگزین نارگیل نمایید.
مزایا کیک هویج
کیک هویج سرشار از ویتامین و مناسب برای هر ذائقه
نظرات کاربران