طرز تهیه مافین سیب زمینی
این کیک ها بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله، در فر پف می کنند و بهتر است داغ سرو شوند. کاربرد میوه های خشک به تنوع طعم آنها بستگی دارند.
جدول ارزش غذایی
کالری: ۹۸
کربوهیدرات: ۱۸ گرم
چربی: ۲ گرم
پروتئین: ۳ گرم
قند: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۵/۰
زمان آماده سازی این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت این کیک ۲۰ دقیقه است.
این کیک مناسب برای ۴ نفر است.
مواد لازم و ترکیبات
کره: ۴ قاشق چایخوری کره نرم شده برای چرب کردن قالب
سیب زمینی: ۱۷۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
آرد بکینگ پودر: ۷۵ گرم
شکر قهوه ای نرم: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده
طرز تهیه
۱- ۱۲ عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
۲- سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملا صاف شوند.
۳- پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد، شکر، بکینگ پودر، کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
۴- در یک کاسه تمیز، سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف کنند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا با آن ترکیب شود.
۵- خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.
۶- مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و کیک ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کنند.
۷- مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.
توصیه سرآشپز
به جای سرو کیک ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک انگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
نظرات کاربران