طرز تهیه نان پنیر و ژامبون

این سریع‌ترین راه برای پختن، یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودر و خود بکینگ پودر تواما استفاده شده تا ورآمدن خمیر را خوب تضمین نماید.


جدول ارزش غذایی


کالری: ۳۶۰
کربوهیدرات: ۳۱ گرم
چربی: ۲۱ گرم
پروتئین: ۱۴ گرم
قند: ۲ گرم
چربی اشباع شده: ۱۳ گرم
زمان آماده سازی برای این دسر ۲۰ دقیقه و زمان پخت ۶۰ دقیقه می‌باشد.
این دسر مناسب برای ۶ نفر است.


مواد لازم و ترکیبات


کره: ۷۵ گرم کره، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
آرد بکینگ پودر: ۲۲۵ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پنیر کهنه: ۱۲۵ گرم پنیر کهنه، رنده شده
ژامبون دودی: ۷۵ گرم ژامبون دودی، خرد شده
تخم مرغ: ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه 


۱- یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب کرده و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
۲- آرد، نمک، بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک کنید.
۳- کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده‌های نان دربیاید. سپس پنیر و ژامبون را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
۴- تخم مرغ‌های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل کنید.
۵- در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا اینکه خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف کند.
۶- بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود. سپس برای سرو، آن را به برش‌های ضخیم ببرید.
توصیه سرآشپز
بهترین زمان سرو این نان، در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟