علیرضا علی خانی 11 روز پیش
بازدید 89 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک ایتالیایی برنج لیمویی

کیک برنج لیمویی دارای رویه ای برشته و بافتی نرم و مرطوب می باشد. کشمش را خیس دهید تا طعم و ظاهر خوبی به غذا ببخشد.

ورکاده ، مجله کیک پزی ، مجله آشپزی ، کیک پزی ، ورکاده ، سرویس قابلمه ، سرویس تابه ، سرویس وک ،

مواد لازم و ترکیبات(مناسب ۸تا۱۰نفر)

  • شیر: ۱ لیتر
  • نمک: مقدار کمی
  • برنج خرده یا برنج مخصوص پودینگ: ۲۰۰ گرم
  • غلاف وانیل با دانه های جدا شده: ۱ عدد
  • کشمش بی دانه: ۶۰ گرم
  • آب: ۵۰ گرم
  • کره آب شده برای چرب کردن قالب: ۲ قاشق چایخوری
  • پولنتا(آرد ذرت): برای چرب کردن قالب
  • شکر دانه ریز: ۱۴۰ گرم
  • پوست رنده شده لیمو: ۱ عدد
  • کره نگینی خرد شده: ۶۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر قند

مواد لازم برای سرو:

  • پنیر ماسکاریون: ۱۷۵ گرم
  • خامه زده شده: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک ایتالیایی برنج لیمویی

۱- شیر را در یک قابلمه چدنی به جوش آورده، نمک و برنج را اضافه کرده و بگذارید دوباره به جوش بیایید. غلاف و دانه های وانیل را به شیر بیافزایید. حرارت را کم کرده و گاهی آن را هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا برنج نرم شده و شیر جذب برنج شود.

۲- در همین فاصله، کشمش و آب را در قابلمه ای کوچک به جوش آورید. آن را کنار بگذارید تا آب جذب آن شود.

۳- یک قالب کیک گرد به قطر ۲۵ سانتی متر انتخاب کنید. قسمت تحتانی و کناره های قالب را با کره چرب کنید. ۲تا۳ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را بطور یکنواخت ته قالب بپاشید تا کف آن را بپوشاند، با تکاندن قالب پولنتای اضافی را بیون بریزید.

۴-برنج را از روی حرارت برداشته و غلاف وانیل را از آن بیرون بیاورید. یک قاشق غذا خوری شکر را نگه داشته و بقیه آن را همراه پوست لیمو و کره اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس قابلمه را درون آب یخ بگذارید تا مواد داخل آن سرد شود. کشمش ها و باقیمانده آب را نیز بیافزایید. کم کم کیک برنج لیمویی ما داره حاضر میشه.

۵- با استفاده از همزن برقی تخم مرغ ها را حدود دو دقیقه بزنید تا پف کرده سفت شوند. نیمی از آن را به مخلوط برنج اضافه کرده و به آرامی هم بزنید، سپس بقیه آن را نیز بیافزایید. در صورت تمایل آب لیمو به این مواد اضافه کنید.

۶- مواد آماده شده را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. یک قاشق غذا خوری شکر را که از قبل نگه داشته اید، روی آن بپاشید و کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۳۲۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار داده تا طلایی رنگ و سفت شود. قالب را روی سینی مشبک فلزی فر قرار دهید.

۷- کیک برنج لیمویی را از قالب بیرون آورده روی آن پودر قند بپاشید و به بشقاب مخصوص پذیرایی انتقال دهید. پنیر ماسکاریون را با کمی آب و خامه بزنید . کنار کیک سرو نمایید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • SKU
  • رتبه بندی
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • ابزارک
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • ویژگی های
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلدهای سفارشی
مقایسه