طرز تهیه کیک نارگیل
این کیک برای گذاشتن در جعبه نهار یا سبد پیکنیک، بسیار محبوب خانواده هاست و برای سرو به عنوان پذیرایی عصرانه بسیار عالی است.
جدول ارزش غذایی
کالری: ۴۶۴
کربوهیدرات: ۵۴ گرم
چربی: ۲۶ گرم
پروتئین: ۸ گرم
قند: ۲۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱۸ گرم
زمان آماده سازی برای این کیک ۲۵ دقیقه و زمان پخت این کیک ۶۰ دقیقه می باشد.
این کیک مناسب برای ۶ تا ۸ نفر است.
مواد لازم و ترکیبات
کره: ۱۰۰ گرم کره( به قطعات کوچک خرد شده) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
آرد بکینگ پودر: ۲۲۵ گرم
نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
شکر زرد کریستالی دمرارا: ۱۰۰ گرم
آناناس خشک شده: ۱۰۰ گرم آناناس خشک شده بعلاوه کمی بیشتر برای پاشیدن روی کیک
تخم مرغ: ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت
۱- یک قالب نان ۹۰۰ گرمی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲- آرد و کمی نمک را داخل یک کاسه الک کرده و به کمک نوک انگشت آنها را با کره ورز دهید تا به صورت خرده های نان در بیایند.
۳- شکر، نارگیل، تخم مرغ ها و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایعی نرم و کش دار حاصل شود.
۴- مخلوط را با قاشق درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۵- کیک را از فر بیرون آورده، بقیه نارگیل را روی آن بپاشید و بگذارید ۳۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا پف کرده و طلایی رنگ شود یا اگر چنگالی را داخل کیک فرو بردید، چیزی به آن نچسبد.
۶- بگذارید کیک در قالب کمی سرد شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به سینی مشبک فلزی انتقال دهید. بعد از سرد شدن کامل، کیک را سرو نمایید.
توصیه سرآشپز
مزه و طعم این کیک با قرار دادن و نگهداری در جای خشک و خنک چند روز پیش از مصرف، بشتر می شود.
نظرات کاربران