طرز تهیه کیک وارونه
دستور تهیه این کیک نشان می دهد که چگونه می توان با اندکی تغییر در مواد تشکیل دهنده و استفاده از کره گیاهی و روغن به جای کره و تخم مرغ، کیکی مناسب برای افراد گیاهخوار آماده کرد.
جدول ارزش غذایی
کالری: ۳۵۴
کربوهیدرات: ۵۶ گرم
چربی: ۱۵ گرم
پروتئین: ۳ گرم
قند: ۳۱ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
زمان آماده سازی برای این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت این کیک ۴۰ دقیقه می باشد.
این کیک مناسب برای ۶ نفر است.
مواد لازم و ترکیبات
مارگین( کره گیاهی ): ۵۰ گرم مارگین( کره گیاهی )، به قطعات کوچک تقسیم شده بعلاوه مقداری برای چرب کردن قالب
کنسرو آناناس شیرین نشده: ۴۲۵ گرم کنسرو آناناس شیرین نشده، آبکش شده،( آب کمپوت را جداگانه نگه دارید)
آرد ذرت: ۴ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نرم: ۵۰ گرم
آب: ۱۲۵ میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
روغن آفتابگردان: ۵۰ میلی لیتر
شکر قهوه ای نرم: ۷۵ گرم
آب: ۱۵۰ میلی لیتر
آرد معمولی( ساده ): ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
لیمو: پوست رنده شده یک عدد لیمو
طرز تهیه
۱- داخل قالب کیک به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید. آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم دربیایند. خمیر را با شکر، مارگین و آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. اجازه دهید مخلوط ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. بعد از سفت شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا به مرور کمی سرد شود.
۲- برای تهیه کیک اسفنجی، روغن، شکر قهوه ای و ۱۵۰ میلی لیتر آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود، ولی اجازه ندهید مخلوط به جوش بیاید. قابلمه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. آرد، بکینگ پودر و دارچین با هم داخل کاسه ای، الک کنید. شیره شکر آب کرده را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
۳- تکه های آناناس و پوست لیموترش را کف قالبی که از قبل آماده کرده اید، بچینید و ۴ قاشق غذاخوری شربت آب آناناس روی آن بریزید سپس خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید.
۴- کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر مخلوط به آن نچسبد، کیک آماده است. کیک را به صورت وارونه داخل بشقاب بگذارید تا ۵ دقیقه سرد شود. سپس قالب کیک را جدا نمایید و کیک را همراه باقیمانده شربت، سرو نمایید.
نظرات کاربران