دنیا ناصری 41 روز پیش
بازدید 62 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک اسفنجی بخار پز قهوه در ۵ قدم

پیشنهاد می کنیم این پودینگ اسفنجی خوشمزه و سبک را با سس شیرین شکلاتی سرو نمایید, ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۳۰۰
  • کربوهیدرات: ۴۰ گرم
  • چربی: ۱۳ گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • قند: ۲۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم

زمان آماده سازی برای این دسر ۱۰ دقیقه و زمان پخت برای این دسر ۷۵ دقیقه می باشد.

این دسر مناسب برای ۴ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات تهیه کیک اسفنجی بخار پز قهوه در ۵ قدم:

  1. مارگارین: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
  2. شکر قهوه ای نرم: ۲ قاشق غذاخوری
  3. تخم مرغ: ۲ عدد
  4. آرد: ۵۰ گرم
  5. بکینگ پودر: ۴/۳ قاشق چایخوری
  6. شیر: ۶ قاشق غذاخوری
  7. اسانس قهوه: یک قاشق چایخوری
  8. مواد لازم برای تهیه سس:
  9. شیر: ۳۰۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه
  10. شکر قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
  11. پودر کاکائو( شیرین نشده ): یک قاشق چایخوری
  12. آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی بخار پز قهوه در ۵ قدم:

  1.  کف یک کاسه بزرگ را با حجم ۶۰۰ میلی لیتر مقاوم در برابر گرما کمی چرب کنید مارگارین و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و آنها را هم همراه کرم، بزنید.
  2.  آرد، بکینگ پودر، شیر و اسانس قهوه را به تدریج به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیری صاف و یکدست درآید.
  3.  مخلوط پودینگ را داخل ظرف از قبل آماده شده، بریزید روی آن را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با استفاده از فویل بپوشانید.برای اینکه مطمئن شوید درب ظرف کاملا بسته و محکم شده، دور آن را نخ ببندید ظرف حاوی پودینگ را داخل بخارپز یا قابلمه بزرگی که تا نیمه پر از آب جوش است، قرار دهید آن را به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا بپزد.
  4.  برای تهیه سس پودینگ، شیر، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و آن را روی حرارت بگذارید در این حال مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس آرد ذرت را با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد خوب مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر صاف و یکدست درآید سپس آن را به مخلوط داخل ماهیتابه که در حال جوش است اضافه نمایید دوباره مواد را هم بزنید تا کاملا سفت شوند بعد از سفت شدن، سس را یک دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید.
  5.  پودینگ آماده را داخل ظرف گرم شده مخصوص سرو قرار داده و روی آن سس بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

ظرف پودینگ را با استفاده از کاغذ مچاله شده و سپس فویل طوری بپوشانید که اجازه پف کردن به پودینگ بدهد، از کاغذ زیر فویل به این دلیل استفاده می شود که کاغذ فویل در برابر بخار از خود واکنش نشان می دهد. بنابراین آن را به طور مستقیم بر روی پودینگ قرار ندهید.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما همراهان عزیز در متنوع ترین دسته بندی محصولات.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه