دنیا ناصری 27 روز پیش
بازدید 40 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک چند لایه با شکلات فراوان بی‌نظیر

در این کیک، لایه‌های نازک کیک اسفنجی خوشمزه و کم شکلات، با رویه‌ای از شکلات غلیظ روی یکدیگر قرار گرفته‌اند. ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۵۰۵
  • کربوهیدرات: ۵۲ گرم
  • چربی: ۳۰ گرم
  • پروتئین: ۱۰ گرم
  • قند: ۳۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱۵ گرم

زمان آماده سازی برای این کیک ۲۵ دقیقه و زمان پخت برای این کیک ۳۵ دقیقه می‌باشد.

این کیک مناسب برای ۱۰ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات تهیه کیک چند لایه با شکلات فراوان بی‌نظیر:

  1. تخم‌ مرغ: ۷ عدد
  2. شکردانه‌ریز: ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
  3. آرد معمولی: ۱۵۰ گرم یا ۱ پیمانه
  4. پودرکاکائو: ۵۰ گرم یا  پیمانه
  5. کره آب کرده: ۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری
  6. مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک:
  7. شکلات خالص: ۲۰۰ گرم
  8. کره: ۱۲۵ گرم یا  پیمانه
  9. پودرقند: ۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزیین:

  1. بادام پرک تفت داده: ۷۵ گرم یا ۱۰ قاشق غذاخوری
  2. شکلات فرخورده ریز یا شکلات رنده شده: مقداری

طرز تهیه کیک چند لایه با شکلات فراوان بی‌نظیر:

  1.  قالب کیک مستطیل گودی به طول ۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
  2.  شکر و تخم مرغ را در داخل کاسه‌ای بریزید و با همزن‌برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا مایه کاملا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا کند. به طوری که وقتی با همزن روی آن خط می‌اندازید، رد آن باقی بماند.
  3.  آرد و پودرکاکائو را با هم الک کنید و نیمی از آن را به مخلوط تخم مرغ و شکر بیافزایید، بعد کره آب کرده را به آن اضافه کنید و خوب هم‌بزنید. باقی‌مانده آرد و پودرکاکائو را دوباره اضافه کنید و هم‌بزنید. مایه کیک را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای اطمینان از پخت، باید وقتی سطح کیک را فشار می‌دهید، حالت ارتجاعی داشته باشد و سر جایش برگردد. اجازه دهید کیک کمی داخل قالب خنک شود سپس آن را از قالب بیرون آورید و روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود. قالب کیک را بشویید، خشک کنید و کیک پخته شده را دوباره داخل آن بگذارید.
  4.  برای تهیه مخلوط میانی کیک، شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و آن را با حرارت ملایم آب کنید. آن را از روی حرارت بردارید و پودرقند را افزوده، بگذارید تا کاملا سرد شود. آن را هم‌بزنید تا برای مالیدن به روی کیک کاملا غلیظ شود.
  5.  کیک را از طول به دو لایه کنید و هر قسمت را به ۳ لایه تقسیم کنید.  مخلوط داخل کیک را مابین لایه‌های کیک بریزید و آنها را روی هم قرار دهید. باقی مانده مخلوط را بر روی کیک نگه دارید. بعد از آنکه مخلوط را روی کیک پهن کردید، لایه رویی کیک را موج دار کنید. بادام‌ها را روی دیواره‌های کنار کیک بریزید و کمی فشار دهید تا بچسبند. در مرحله آخر، کیک را با استفاده از شکلات‌های فر خورده و یا شکلات رنده شده تزیین کنید.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما همراهان عزیز در متنوع ترین دسته بندی محصولات است.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه