دنیا ناصری 114 روز پیش
بازدید 170 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک شکلات و گلابی در ۸ قدم

کیک اسفنجی شکلات و گلابی

تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی تر شکلاتی، تنوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر یا کیک همراه چای، به وجود آورده است.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۴۷۹
  • کربوهیدرات: ۵۷ گرم
  • چربی: ۲۶ گرم
  • پروتئین: ۷ گرم
  • قند: ۲۴ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱۶ گرم

زمان آماده سازی این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۶۰ دقیقه می باشد.

این کیک مناسب برای ۶ نفر است.

مواد لازم وترکیبات

  1. کره: ۱۷۵ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب
  2. شکر تصفیه نشده: ۱۷۵ گرم
  3. تخم مرغ: ۳ عدد تخم مرغ زده شده
  4. آرد بکینگ پودر: ۱۵۰ گرم
  5. پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  6. شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  7. گلابی: ۲ عدد گلابی کوچک پوست کنده، بدون هسته، برش خورده

۱- کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید.

۲- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا کرمی کمرنگ و پفکی درست شود.

۳- تخم مرغ زده شده را به تدریج به کرم اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب با مواد بزنید.

۴- آرد و کاکائو را به کاسه اضافه کنید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

۵- مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید.

۶- برش های گلابی را روی مخلوط کیک در شعاع قالب بچینید.

۷- سینی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که کیک، سفت شده باشد.

۸- اجازه دهید کیک داخل قالب خنک شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو، کاملا خنک شود.

توصیه سرآشپز

کیک را با شکلات آب شده میل نمایید.

شکلات را روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه