دنیا ناصری 42 روز پیش
بازدید 57 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک پنیر نارگیل و موز با طعمی متفاوت

ترکیب نارگیل و موز همراه با شکلات، به خوبی با هم جور درمی‌آیند. می‌توانید از پودرنارگیل استفاده کنید. البته نارگیل تازه، طعم بهتری به کیک می‌دهد و چیز دیگری است. ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۴۱۰
  • کربوهیدرات: ۴۰ گرم
  • چربی: ۲۷ گرم
  • پروتئین: ۷ گرم
  • قند: ۲۷ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱۵ گرم

زمان آماده سازی برای این کیک ۳۰ دقیقه می‌باشد و زمان پخت برای این کیک صفر دقیقه می‌باشد.

این کیک مناسب برای ۱۰ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات تهیه کیک پنیر نارگیل و موز با طعمی متفاوت:

  1. بیسکوییت: ۲۲۵ گرم
  2. کره: ۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری
  3. پنیر نرم با چربی متوسط: ۳۵۰ گرم
  4. شکردانه‌ریز: ۷۵ گرم
  5. نارگیل تازه: ۵۰ گرم نارگیل تازه، رنده شده
  6. اسانس رقیق شده نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
  7. موز رسیده: ۲ عدد
  8. شکلات خالص: ۱۲۵ گرم
  9. ژلاتین: یک بسته
  10. آب: ۳ قاشق غذاخوری
  11. خامه پرچرب: ۱۵۰ میلی لیتر یا پیمانه

مواد لازم برای تزیین:

  1. موز: یک عدد
  2. آب لیمو
  3. شکلات آب شده: مقداری

طرز تهیه کیک پنیر نارگیل و موز با طعمی متفاوت:

  1.  بیسکوییت‌ها را در کیسه پلاستیکی بریزید و با وردنه آنها را خرد کنید. سپس خرده بیسکوییت‌ها را در کاسه‌ای بریزید. کره را آب کنید و به بیسکوییت‌ها اضافه کنید و خوب هم‌بزنید تا جذب بیسکوییت‌ها شود. خرده بیسکوییت‌ها را در قالب بریزید و محکم فشار دهید تا کف و دیواره‌های قالب گرد به قطر ۲۰ سانتی‌متر را بپوشاند.
  2. شکردانه‌ریز و پنیر نرم را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند. نارگیل‌های رنده شده و اسانس نارگیل را به آنها افزوده، خوب هم‌بزنید. دو عدد موز را له کرده و به مخلوط اضافه کنید. شکلات را آب کنید و به مخلوط کیک بیافزایید. خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  3.  ژلاتین را داخل کاسه مقاوم در برابر گرما روی آب بریزید و بگذارید تا نرم شود. سپس کاسه را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و مرتب هم‌بزنید تا حل شود. مایه ژلاتین را به مخلوط کیک اضافه کنید. خامه را بزنید تا سفت شود و به مخلوط کیک بیافزایید. مخلوط آماده شده را با قاشق روی بیسکوییت‌های داخل قالب بریزید و بگذارید کاملا سرد شود و خود را بگیرد.
  4.  در زمان سرو، کیک را با دقت بسیار داخل ظرف مخصوص بگذارید. موز را حلقه کرده و به آب لیمو آغشته کنید و مرتب دور تا دور لبه کیک بچینید. شکلات آب کرده را به شکل چند خط روی کیک بریزید و کمی صبر کنید تا سفت شود. کیک آماده سرو است.

توصیه سرآشپز

برای شکستن نارگیل ابتدا دو چشم روی نارگیل را سوراخ کنید و آب داخل نارگیل(شیر نارگیل) را خارج کنید. سپس با استفاده از چکش، به وسط نارگیل ضربه وارد کنید تا نارگیل بشکند و بعد نارگیل را تکه تکه کنید.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما همراهان عزیز در متنوع ترین دسته بندی محصولات است.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه