دنیا ناصری 43 روز پیش
بازدید 57 بدون دیدگاه

طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی خوشمزه

بیسکویت شکلاتی یکی از انواع بیسکویت هایی است که طعم بسیار خوبی دارد. و بچه ها به این بیسکویت های شکلاتی علاقه زیادی دارند.

این بیسکویت خشک و خوشمزه را معمولا بعد از شام و با قهوه تلخ سرو می کنند.

یکی از خوشمزه ترین بیسکویت ها، بیسکویت شکلاتی است. در ضمن بیسکویت شکلاتی را می توان به عنوان یک عصرانه سبک هم سرو کرد, ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۱۱۳
  • کربوهیدرات: ۱۵ گرم
  • چربی: ۵ گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • قند: ۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم

زمان آماده سازی این دسر ۲۰ دقیقه و زمان پخت این دسر ۴۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم و ترکیبات تهیه بیسکوییت شکلاتی خوشمزه:

  1. تخم مرغ: یک عدد
  2. شکر دانه ریز: ۱۰۰ گرم
  3. اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
  4. آرد معمولی( ساده ): ۱۲۵ گرم
  5. بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  6. پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
  7. شکلات خالص: ۵۰ گرم شکلات خالص، خرد شده
  8. بادام پرک: ۵۰ گرم بادام پرک، تفت داده شده
  9. دانه کاج: ۵۰ گرم

طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی خوشمزه:

  1. کف یک سینی بزرگ شیرینی پزی را کمی چرب کنید.
  2.  تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با استفاده از همزن برقی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و غلیظ شود، طوریکه وقتی مقداری از آن را برمی دارید، چند ثانیه کش بیاید.
  3.  آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل کاسه ای جداگانه الک کنید، آن را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید یا آن را داخل مخلوط تخم مرغ الک کرده، مواد را به آرامی هم بزنید سپس شکلات، بادام و دانه کاج را هم به مخلوط بیافزایید.
  4.  مخلوط آماده شده را روی سطحی آغشته به آرد بریزید و به شکل استوانه ای به طول ۲۳ سانتی متر و قطر ۵/۱ سانتی متر در بیاورید و روی سینی مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
  5.  قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا کاملا طلایی شود سپس سینی را از فر بیرون آورده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سرد یا سفت شود.
  6.  استوانه بیسکوییت آماده شده را روی تخته مخصوص برش قرار دهید و با یک چاقوی دندانه دار، آن را مورب و به ضخامت یک سانتی متر ببرید. سپس دوباره آنها را داخل سینی قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید در این فاصله، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد.
  7.  بعد از پخت، حدود ۵ دقیقه اجازه دهید تکه های برشته شده سرد شوند سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا برای سرو، خنک گردند.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما در متنوع ترین دسته بندی محصولات.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه