اصغر لطفی 3 روز پیش
بازدید 380 بدون دیدگاه

طرز تهیه پاستا مرغ با سس اسفناج


اسم پاستا که می آید اکثر ما مواد گوشتی با سس قرمز رنگ آن را تصور می کنیم، اما در این مطلب با روش تهیه پاستا اسفناج سبز رنگ خوشمزه و لذیذ آشنا می شوید. این غذا برای افرادی که ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند مناسب است. گیاهخواران هم می توانند قارچ را جایگزین گوشت مرغ کنند. پاستا از جمله معروف ترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم ها و مواد اولیه مختلف تهیه و سرو می شود.


مواد لازم


پاستا خشک: ۴۰۰ گرم
اسفناج: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
شیر: مقداری
پودر پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
سیر: ۲ الی ۳ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
زنجبیل تازه خرد شده: یک قاشق چایخوری

 

 طرز تهیه  پاستا مرغ با سس اسفناج


طبق معمول آب را از قبل به جوش آوردم مقداری نمک و در ادامه مقداری هم روغن زیتون به آب اضافه می کنیم در مرحله اول خامه را در یک پارچ میکسر بریزید و برگ اسفناج را اضافه می کنیم و حالا شیر اضافه می شود پنیر پارمسان را هم اضافه می کنیم در پایان مقداری فلفل سیاه و نمک.
خوب پایه اولیه سس اسفناج ما آماده شد مقداری خامه، شیر، نمک، فلفل و پودر پنیر پارمسان با مقدار فراوانی از اسفناج را در میکسر مخلوط کردیم در موازات این کار در آب در حال جوش حاوی نمک و روغن، پاستا را هم پختیم آبکش کردیم حالا کل مواد ما آماده است در مرحله بعدی نحوه پخت مرغ در سس اسفناج و البته به همراه فتوچینی را خواهیم دید.
پاستا آماده است پایه سس اسفناج هم آماده است برویم برای خرد کردن مرغ وپختن آن.
سینه مرغ را به همین روش برش بزنید و از وسط به دو قسمت آن را تقسیم کنید و بعد آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
مقداری کره را در تابه ای که از قبل گرم کردیم می اندازید مقداری زنجبیل رنده شده تازه اضافه می کنم دقت کنید که حرارت پایین باشد و بعد از آن هم سیر را رنده می کنید حالا مرغ های برش خورده را سریعا اضافه می کنید برای اینکه مرغ ها طعم دار شوند مقداری نمک اضافه می کنم و مقدار بسیار کمی فلفل سیاه، حرارت را کاهش می دهیم و پایه سس اسفناج را به مرغ هایی که در حال سرخ شدن بودن اضافه می کنیم.
درب تابه را می گذاریم حدودا ۷ یا ۸ دقیقه لازم زمان لازم تا مرغ ها با سس پخته شوند. حالا پاستا را به مرغ و سس اضافه می کنیم و شروع می کنیم به آرامی زیر و رو می کنیم تا کاملا سس به رشته های پاستامان آغشته شود.
پاستا مرغ با سس اسفناج ما آماده شد بنا به سلیقه تان می توانید به جای مرغ از میگو و یا حتی از اسلایس های گوشت و فرآرده های گوشتی هم استفاده کنید.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟