دنیا ناصری 37 روز پیش
بازدید 42 بدون دیدگاه

طرز تهیه پودینگ برنج زعفرانی محبوب مجلسی

این پودینگ برنجی داخل شیر زعفرانی پخته می شود و از پخت در فر، با میوه های خشک، خامه و بادام مخلوط می گردد.

پودینگ برنج یک دسر ترکی بسیار خوشمزه است پودینگ برنج زعفرانی یکی از پودینگ های محبوب و مجلسی است که دارای شهرت زیادی در مناطق مختلف جهان بوده و این دسر خوشمزه طرفداران خاص و ویژه خود را دارد,ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۳۳۹
  • کربوهیدرات: ۴۱ گرم
  • چربی: ۱۶ گرم
  • پروتئین: ۹ گرم
  • قند: ۲۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۹ گرم

زمان آماده سازی برای این دسر ۵ دقیقه و زمان پخت این دسر ۶۰ دقیقه می باشد.

این دسر مناسب برای ۴ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات تهیه پودینگ برنج زعفرانی محبوب مجلسی:

  1. شیر خامه ای: ۶۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه
  2. زعفران: زعفران به مقدار لازم کاملا آسیاب شده( به توصیه سرآشپز مراجعه شود )
  3. برنج دانه ریز مخصوص پودینگ: ۶۰ گرم
  4. دارچین: یک تکه
  5. شکر: ۴۰ گرم
  6. کشمش بی دانه( سلطانی ): ۲۵ گرم
  7. برگه زردآلو: ۲۵ گرم برگه زردآلویی که نیاز به خیساندن ندارد، خرد شده
  8. تخم مرغ: یک عدد تخم مرغ، زده شده
  9. خامه ساده کم چرب: ۵ قاشق غذاخوری
  10. کره: ۱۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده
  11. بادام پرک شده: ۱۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
  12. جوز هندی: جوز هندی، تازه رنده شده برای پاشیدن روی پودینگ
  13. خامه: برای سرو( دلخواه )

طرز تهیه پودینگ برنج زعفرانی محبوب مجلسی:

  1.  شیر را با زعفران داخل قابلمه ای نچسب بریزید و بگذارید بجوشد شعله گاز را کم کنید برنج و تکه دارچین را به مخلوط داخل قابلمه اضافه نمایید و به مدت ۲۵ دقیقه دیگر بجوشانید در این فاصله، مخلوط را مرتب هم بزنید تا نرم شود.
  2.  قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکه دارچین را از مخلوط پودینگ بیرون آورده و دور بیندازید سپس شکر، کشمش و برگه های زردآلو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید بعد از اینکه مواد کاملا با هم ترکیب شدند، تخم مرغ، خامه و تکه های کره را به آنها اضافه کنید.
  3.  مخلوط آماده شده را داخل ظرف مخصوص پخت شیرینی های تر یا پای بریزید و سطح آن را با پاشیدن بادام پرک و رنده تازه جوز هندی تزیین کنید سپس آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا مواد خودشان را بگیرند و روی پودینگ کاملا طلایی شود در صورت تمایل، پودینگ را داغ و همراه خامه بیشتری سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

برای آنکه زعفران طعم بهتری پیدا کند، زعفران نساییده را درون یک ورق آلمینیوم کوچک بپیچید و آن را داخل یک ماهیتابه خشک، برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید سپس رشته های زعفران را بین انگشتان خود فشار دهید تا پودر شوند.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما همراهان عزیز در متنوع ترین دسته بندی محصولات.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه