دنیا ناصری 38 روز پیش
بازدید 46 بدون دیدگاه

طرز تهیه کلوچه اسکاتلندی به ساده ترین روش

بسیاری از دستورهای پخت کلوچه شامل مقدار کمی آرد برنج است که بافت ترد و ظریفی را به هر برش می‌بخشد. ما را در مجله آشپزی دنبال کنید.

جدول ارزش غذایی

  • کالری: ۱۶۳
  • کربوهیدرات: ۲۰ گرم
  • چربی: ۹ گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • قند: ۶ گرم
  • چربی اشباع شده: ۶ گرم

زمان آماده سازی برای این کلوچه ۲۵ دقیقه و زمان پخت برای این کلوچه ۶۰ دقیقه می‌باشد.

این کلوچه به تعداد ۱۶ تکه است.

مواد لازم و ترکیبات تهیه کلوچه اسکاتلندی به ساده ترین روش:

  1. کره: ۱۷۵ گرم کره، در دمای اتاق قرار گرفته کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
  2. آرد معمولی(ساده): ۲۲۵ گرم
  3. آرد برنج: ۶۰ گرم
  4. نمک:  قاشق چایخوری
  5. شکردانه‌ریز: ۶۰ گرم
  6. پودر قند الک شده: ۲۵ گرم
  7. اسانس وانیل(به دلخواه):  قاشق چایخوری
  8. شکر: برای پاشیدن کلوچه

طرز تهیه کلوچه اسکاتلندی به ساده ترین روش:

  1.  ۲ عدد قالب گرد کیک یا تارت به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانتیمتر که سینی کف آن از دیواره‌هایش جدا می‌شود، را چرب کنید. آرد، آرد برنج و نمک را با هم داخل کاسه‌ای الک کرده، کنار بگذارید.
  2.  با استفاده از یک همزن برقی، کره را به مدت یک دقیقه در کاسه بزرگی بزنید تا شکل کرم به خود بگیرد. شکر و پودر قند را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به زدن ادامه دهید تا مخلوط سبک شده و حالت پفی پیدا کند. اسانس وانیل را هم اضافه کنید.
  3.  با استفاده از یک قاشق چوبی مخلوط آردها را به کره کرمی شده افزوده و هم‌ بزنید تا خوب مخلوط شوند. خمیر به دست آمده بر روی سطحی آرد پاشیده شده و بگذارید آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را کمی ورز داده و داخل قالب‌های گرد آماده شده، فشار دهید.
  4.  پس از آنکه خمیر را در هر کدام از قالب‌ها جای دادید، سطح روی آن را صاف کرده و با نوک یک چنگال خطی با فاصله ۲ سانتیمتر از لبه خمیر بکشید. سپس کمی شکردانه‌ریز روی سطح خمیر بپاشید و با چنگال چندین سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
  5. با استفاده از یک چاقوی تیز، خمیر را به هشت برش مساوی تقسیم کرده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲/۱ فرهای گازی به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا ترد شده و کمی طلایی شود. سپس آن را داخل قالب سرد کرده و حدود ۵ دقیقه روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود.
  6.  با احتیاط کناره‌های خمیر را از قالب جدا کنید و کلوچه‌ها را بر روی سطحی مقاوم در برابر حرارت سر دهید. از روی خطوط برش چاقو که بر روی کلوچه‌ها مانده است، وقتی هنوز داغ هستند آنها را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. برش‌ها را روی سینی مشبک فلزی قرار داده تا کاملا خنک شوند سپس داخل ظروف وکیوم (دربسته) نگهداری نمایید.

ورکاده تولیدکننده محصولات آشپزخانه مناسب با سلیقه شما همراهان عزیز در متنوع ترین دسته بندی محصولات است.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
مقایسه