علی رجبی 540 روز پیش
بازدید 2429 بدون دیدگاه

دستور پخت سالاد بلغور

سالاد بلغور ترکیه ای از سالادهای معروف و خوشمزه در ترکیه است. این سالاد از سالادهای محبوب بین ترکیه ای ها است. سالاد بلغور سالادی مقوی است که حتی به عنوان یک وعده غذایی می توانید استفاده کنید. اگر قصد دارید شام سبکی تدارک ببینید، این سالاد پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم

بلغور خشک: ۱۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز قرمز: ۱۰۰ گرم
جعفری یا گشنیز: ۸۰ گرم
لیمو تازه: ۲/۱ عدد
انار: به جهت تزیین
روغن زیتون: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۵/۱ قاشق
پوره گوجه فرنگی: ۸۰ گرم
آب مرغ: ۱۵۰ گرم

دستور پخت

اولین قدم آشپزی امروزمان خیساندن و آماده کردن بلغورها است نکته مهم این مرحله این است که آب مرغ یا استاک بایستی داغ باشد حالا بلغور را به یک ظرف مناسب انتقال بدهید استاک یا آب مرغ داغ را اضافه می کنیم یک درپوش بگذارید و اجازه بدهید با کاهش دمای آب، بلغورها هم نرم بشود برای خیساندن بلغور امروز من از استاک آب مرغ داغ استفاده کردم بنا به دستورات مختلف می توانید از استاک گوشت یا حتی سبزیجات هم استفاده کنید اگر هیچکدام در دسترس نبود می توانید از آب جوش خالی استفاده کنید.
حالا به این طریق آب اضافه بلغورها را بگیرید به این شکل و در آبکش بریزید در ادامه به ظرف اصلی تهیه سالادتان انتقال بدهید حالا رب را اضافه می کنید و بعد پوره گوجه فرنگی، حالا مقداری نمک و فلفل سیاه و آب لیموی تازه، دیگه وقت آن است که در این مرحله کلیه مواد را با هم مخلوط کنید. نوبت به پیاز می رسد که بایستی آن را به ریز ترین شکل ممکن خرد کنید. برویم سروقت جعفری یا گشنیز، مجددا مواد را مخلوط کنید نوبت به افزودن روغن زیتون می رسد و کار ما به اتمام می رسد در این مرحله.
برای قدرت گرفتن چاشنی ها و ادغام طعم ها بهتر این سالاد را حدودا یک ساعت در یخچال استراحت بدهید. در این فاصله با یک کار خلاقانه اما ساده برای تزیین بسیار بهتر سالاد امروزمان برویم تا سبدهای با جنس سیب زمینی را آماده کنیم.
سیب زمینی ها را درشت رنده کنید مقداری نمک اضافه می کنیم و مقداری آب سرد حدودا بعد از ۳ تا ۴ دقیقه به این شکل آب اضافه رشته های سیب زمینی را بگیرید و به یک ظرف دیگر انتقال بدهید. قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید سایز زیاد فرقی نمی کند با مقداری روغن زیتون داخل قالب ها را چرب کنید حالا سیب زمینی های رنده شده را در کف و لبه های قالب ها بچینید حالا بایستی به مدت حدودا ۱۵ دقیقه تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ یا ۲۰۰ درجه داخل فر قرار بدهید.
یک مقدار که حرارت قالب کاهش پیدا کرد سبدهایی از جنس سیب زمینی را خارج می کنیم برویم به مرحله پایانی گارنیش یا تزیین غذایمان، حالا سالاد بلغور آماده شده را داخل کاسه های سیب زمینی می ریزید چند گل خوراکی پایان بخش کار امروزما است.
سالاد بلغور ما با پیشینه ترکیه ای آماده شد برای دوستانی که رژیم غذایی خاصی دارند یا گیاهخوار هستند بهترین گزینه می تواند باشد بنا به دستورالعمل های متفاوت گاها خیار یا پیازچه هم در دستور غذایی امروز ما وجود دارد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *