اصغر لطفی 1550 روز پیش 5 دقیقه
بازدید 3355 بدون دیدگاه

طرز تهیه کیک هویج و زنجبیل


این نوع از کیک هویج و زنجبیل که آب شدن دلپذیرش در دهان به آن محبوبیتی بین المللی بخشیده، چربی کمتری نسبت به کیک های سنتی دارد.


جدول ارزش غذایی


کالری: ۲۴۹
کربوهیدرات: ۴۶ گرم
چربی: ۶ گرم
پروتئین: ۷ گرم
قند: ۲۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
زمان آماده سازی برای این کیک ۱۵ دقیقه و زمان پخت برای این کیک ۷۵ دقیقه می باشد.
این کیک مناسب برای ۱۰ نفر است.


مواد لازم و ترکیبات


کره: ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن
آرد معمولی: ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ۲ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر سرخ( تصفیه نشده): ۱۷۵ گرم
هویج: ۲۲۵ گرم هویج، رنده شده
مربای ساقه زنجبیل: ۲ تکه مربای ساقه زنجبیل، آبکش و خرد شده
ریشه زنجبیل: ۲۵ گرم ریشه زنجبیل، رنده شده
کشمش بی دانه: ۶۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
پرتقال: آب یک عدد پرتقال
مواد لازم برای تهیه رویه کیک:
پنیر نرم کم چرب: ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه روی کیک:
هویج: رنده شده
پودر زنجبیل

 طرز تهیه


۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم نمایید.
۲- آرد، بکینگ پو.در، جوش شیرین، پودر زنجبیل و نمک را داخل کاسه ای الک کنید و با شکر، هویج، کشمش، ساقه زنجبیل، زنجبیل تازه مخلوط کنید. تخم مرغ ها را همراه روغن و آب پرتقال خوب بزنید، سپس با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.
۳- مایه آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع بپزید تا کیک پس از پخت کاملا سفت شود.
۴- برای تهیه مایه روی کیک، پنیر نرم را داخل کاسه ای ریخته و آن را خوب بزنید تا بیشتر نرم شود. پودر قند را روی آن الک کرده و اسانس وانیل را بیافزایید. سپس همه مواد را خوب باهم ترکیب کنید.
۵- کیک را از قالب جدا کنید و آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. لایه روی کیک را روی سطح کیک ریخته و صاف کنید. کیک را با هویج رنده شده تزیین کرده و سرو نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *