اصغر لطفی 1538 روز پیش
بازدید 3494 بدون دیدگاه

طرز تهیه مافین کران بری

طعم این مافین های خوشمزه، همراه سوپ بسار ایده آل بوده و می تواند برای کیک های شیرینی که با قهوه سرو می شوند، جایگزین مناسبی باشند.

جدول ارزش غذایی

کالری: ۹۶
کربوهیدرات: ۱۴ گرم
چربی: ۴ گرم
پروتئین: ۳ گرم
قند: ۴ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
زمان آماده سازی برای این مافین ۲۵ دقیقه و زمان مافین این کیک ۲۰ دقیقه می باشد.
این ماافین مناسب برای ۱۸ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات

کره: ۲ قاشق چایخوری کره آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
آرد معمولی: ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر دانه ریز: ۵۰ گرم
کره: ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
تخم مرغ: ۲ عدد تخم مرغ، زده شده
شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
کران بری تازه( میوه ای ما بین آلبالو و زغال اخته): ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان: ۳۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده

 طرز تهیه

۱- ۱۸ فنجان قالب مافین را در دو سینی ۱۲ تایی مافین، کمی چرب کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را در کاسه ای الک کرده و شکر دانه ریز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
۲- در کاسه ای دیگر، کره، تخم مرغ زده شده و شیر را مخلوط کرده، سپس داخل کاسه محتوی مواد خشک بریزید. به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد بطور یکنواخت ترکیب شوند. در آخر، کران بری های تازه یا میوه جایگزین دلخواهتان را اضافه کنید.
۳- مخلوط را در قالب های چرب بریزید. روی هر کدام، پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
۴- مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و رنگ آنها طلایی متمایل به قهوه ای شود.
۵- بگذارید مافین ها داخل قالب ها سرد شوند. سپس آها را با دقت به سینی مشبک فلزی انقال دهید و قبل از سرو بگذارید کامل سرد شوند.

توصیه سرآشپز

برای تهیه نوع شیرین این دستورالعمل، می توانید شکر کریستالی دمرارا جایگزین پنیر پارمزان کنید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *