طرز تهیه مخلوط شکلات و نعناع
ترکیب کلاسیک طعم نعناع و شکلات، دسر فوق العادهای برای مراسم خاص و ویژه را میسازد.
جدول ارزش غذایی
کالری: ۴۲۴
کربوهیدرات: ۲۶ گرم
چربی: ۳۴ گرم
پروتئین: ۴ گرم
قند: ۲۶ گرم
چربی اشباع شده: ۲۱ گرم
زمان آماده سازی برای این دسر ۲۰ دقیقه و زمان پخت این دسر صفر دقیقه میباشد.
این دسر مناسب برای ۶ نفر است.
مواد لازم و ترکیبات
خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی لیتر یا ۱/۴۱ پیمانه
پنیر خامهای تازه: ۱۵۰ میلی لیتر یا ۲/۳ پیمانه
پودرقند: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
مایع طعم نعنا: یک قاشق غذاخوری
شکلات خالص: ۱۷۵ گرم
شکلات: مقداری برای تزیین
طرز تهیه
۱- خامه را داخل کاسه بزرگی بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا کاملا سفت شود، طوری که وقتی برمیگردانید، از آن نریزید.
۲- پنیر خامهای و پودرقند را به خامه اضافه کنید. حدود ۱/۳ مایه را داخل کاسه کوچکتری بریزید. مایع طعم نعنا را به محتویات کاسه کوچکتر اضافه کنید. شکلات خالص را آب کنید و به بقیه مخلوط اضافه کنید.
۳- داخل لیوانهای مخصوص سرو، به ترتیب از دو مخلوط آماده شده روی هم بریزید. سپس آنها را طوری مخلوط کنید که ترکیب مناسبی را درست کنند. لیوانها را تا زمان سرو، خنک نگه دارید.
۴- برای تهیه شکلاتهای مخصوص تزیین، مقدار کمی از شکلات را آب کنید و داخل قیف کاغذی بریزید.
۵- یک عدد کاغذ روغنی روی سطحی صاف قرار دهید و با استفاده از شکلات آب شده داخل قیف، شکلهایی مثل ستاره، گل یا خطوطی مواج رسم کنید. همینطور برای تهیه شکلات تزیینی، کاغذ روغنی باریکی را روی یک وردنه قرار دهید و با نوار چسب محکم کنید. روی آن را با استفاده از شکلاتی که داخل قیف ریختهاید، خطوطی رسم کنید. بعد از انجام این کار، شکلاتها را کنار بگذارید تا خودشان را بگیرند. سپس با دقت زیاد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
۶- دسر را با شکلاتها تزیین کرده و سرو نمایید. در صورت تمایل، اول دسر را تزیین کنید و بعد بگذارید تا سرد شود.
توصیه سرآشپز
با استفاده از قیف پر از شکلات، خطوط را به هر شکلی که میخواهید، بکشید و یا طرحهایی که مد نظرتان است را روی کاغذ روغنی با مداد بکشید و سپس ورق را برگردانید و شکلات را با استفاده از قیف روی خطوط رسم شده، بریزید.
نظرات کاربران