اصغر لطفی 818 روز پیش 4 دقیقه
بازدید 725 بدون دیدگاه

طرز تهیه نان خامه‌ای کوچک با کرم موز

نان خامه‌ای کوچک شکلاتی را همه دوست دارند. در این دستور، داخل این نان‌ها با کرمی خوشمزه و به طعم موز پر می‌شود.

جدول ارزش غذایی

کالری: ۸۵۸
کربوهیدرات: ۶۳ گرم
چربی: ۶۴ گرم
پروتئین: ۹ گرم
قند: ۴۵ گرم
چربی اشباع شده: ۳۹ گرم
زمان آماده سازی برای این دسر ۳۵ دقیقه و زمان پخت برای این دسر ۲۰ دقیقه می‌باشد.
این دسر مناسب برای ۴ نفر است.

مواد لازم و ترکیبات

مواد لازم برای تهیه خمیر:
آب: ۱۵۰ میلی لیتر یا ۲/۳ پیمانه آب
آرد ساده(معمولی): ۹۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه آرد ساده(معمولی)، الک شده
تخم‌ مرغ: ۲ عدد
مواد لازم برای تهیه سس شکلات:
شکلات خالص: ۱۰۰ گرم شکلات خالص، خرد شده
آب: ۲ قاشق غذاخوری
پودرقند: ۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی نان:
خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی لیتر
موز: یک عدد
پودرقند: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
شربت موز: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱- یک سینی شیرینی پزی را کمی چرب کنید و کمی آب روی آن بپاشید. برای تهیه خمیر شیرینی اب را داخل قابلمه بریزید. کره را به قطعات کوچک ببرید و به قابلمه اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و مایه بجوشد. قابلمه را از روی حرارت برداشته، آرد را در یک مرحله به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم‌بزنید تا ترکیب شود و خودش را گرفته، از کناره‌های ظرف جدا شده و به شکل یک گلوله دربیاید. خمیر را کنر بگذارید تا کم کم سرد شود. سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کنید تا به صورت یک مایه صاف و یکدست دربیاید. خمیر را داخل قیف بزرگی با ماسوره ساده گرد یک سانتی بریزید.
۲ -حدود ۱۸ عدد گلوله کوچک را به کمک قیف با فاصله روی سینی بریزید تا فضای کافی برای پختن و پهن شدن داشته باشند. خمیرها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا ترد و طلایی شوند. بعد از آنکه آنها را از فر خارج کردید، روی هر یک، شکاف کوچکی برای خارج شدن بخار ایجاد کنید. سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا سرد شوند.
۳ -برای تهیه سس شکلاتی، ابتدا تمام مواد لازم در کاسه مقاوم در برابر گرما ریخته و کاسه را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید. مواد را مرتب هم‌بزنید تا با هم ترکیب شوند و سس یکدست و نرم شود.
۴- برای تهیه مخلوط میانی شیرینی، خامه را خوب بزنید تا سفت شود. موز را همراه شکر و شربت له کنید. خامه را بیافزایید. سپس آن را با قیف داخل نان‌ها بریزید. سس شکلاتی را روی شیرینی‌ها ریخته و سرو نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟